A800 recording issues

kreso1202

New Member
Joined
Dec 30, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Location
Croatia Zagreb
Country
Croatia
Hello everybody, I installed hardwired A800. it turns on automatically and start recording but when i connect to camera and want to see directly or download video it is only 3 seconds of video. why? every clip i get only 3 seconds....
 

kamkar

Well-Known Member
Joined
Oct 11, 2013
Messages
31,466
Reaction score
17,647
Country
Denmark
Dash Cam
10 years, many dashcams
Are you trying to stream from the camera or do you download the video to your phone before you play it ?
3 seconds sound very short,,,,, for anything really, the clips you have are they following each other fine with no gap ?
What memory card are you using ? and are you sure it is not a fake.
 
OP
K

kreso1202

New Member
Joined
Dec 30, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Location
Croatia Zagreb
Country
Croatia
In both way. Clips are only 3 seconds. I tried to change from 1 minute to 3 minutes. Nothing. I tried to put another SD card witch I use in 70mai pro same thing again. I read in manuals here in English that if it is connected rear camera that resolution of front is lower then. But I didn't connect rear camera yet. Only cable is connected... I bought camera with SD card and hardwire kit from official 70mai store...
 
OP
K

kreso1202

New Member
Joined
Dec 30, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Location
Croatia Zagreb
Country
Croatia
Yea... It is problem when you connect rear cam you need to lower resolution of front camera.
 
Top