AR790 2ch - Teething Problems or a design fault?

Dashcammad

New Member
Joined
Jun 2, 2018
Messages
27
Reaction score
5
Country
United Kingdom
Have recently installed the AR790 2ch and have noticed events that might be system faults:
The camera has re-started itself on two occasions, once after a few seconds and once after a time driving. There was no shut down indicated and the the footage shows Restarting in the information bar.
The parking mode is set to 10 minutes, if I return to the car and drive after about 7 minutes then it it will still go to parking mode and then back to normal recording a few seconds later.
Twice the camera has switched to parking mode for about 5 seconds during normal driving and there is no prompt from the nice lady that this has happened.

Every piece of electronic equipment is prone to being invaded by the ghost of Elvis, has any one else had long term problems with the AR790 or does it settle? My problems seem intermittent and have not happened for the last week, have been using the camera for about 3 weeks now and would give it 7/10.
 
OP
D

Dashcammad

New Member
Joined
Jun 2, 2018
Messages
27
Reaction score
5
Country
United Kingdom
sounds firmware related, have you checked if there are any updates available?
Haven't checked but am using 3.2.3 which it seems a lot of people are using. Both things happened again today, am getting disillusioned with what is marketed as a high quality product, but is anything perfect?
 

jokiin

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Jan 27, 2013
Messages
47,461
Reaction score
25,983
Location
Sydney, Australia ~ Shenzhen, China
Country
Australia
Dash Cam
Too many ¯\_(ツ)_/¯
best to check if there is an update, if there isn't then maybe you need to complain until there is, the squeaky wheel gets the oil ;)
 

Similar threads


Top