BlackBox Player won't retrieve GPS/maps

gordon451

New Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
16
Reaction score
4
Country
Australia
I haven't used the player for a couple of weeks, lit it up today and got "script errors", basically it can't get maps and js for the GPs from Singapore and Korea. That was Player 1.3.4, I downloaded and installed 1.4.0, same problem.

Anybody else had troubles? (It could be a broken cable :()

Gordon.
 
OP
G

gordon451

New Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
16
Reaction score
4
Country
Australia
OK, I think I've traced the problem to a bug in the Ipass server.

The Player cannot get a display property because it's an invalid argument, but when I paste the address http://www.ipassmall.co.kr/_mapapi/blackbox/map_google_singapore.html into the browser, and look at the code, I find the script address http://maps.google.com/maps?file=api&v=2&key=ABQIAAAA6kBt48a0Y4FWsA6mLjadjhTIyoGfYyL3Ie5igneN4ZiwXn_V_hSNdnjtLd8Jy6vt_AEUbJzDZNa0Sw, which gives me
Code:
window.google = window.google || {};
google.maps = google.maps || {};
(function() {

  function getScript(src) {
    document.write('<' + 'script src="' + src + '"><' + '/script>');
  }

  var modules = google.maps.modules = {};
  google.maps.__gjsload__ = function(name, text) {
    modules[name] = text;
  };

  google.maps.Load = function(apiLoad) {
    delete google.maps.Load;
    apiLoad([0.009999999776482582,[[["http://mt0.googleapis.com/vt?lyrs=m@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026","http://mt1.googleapis.com/vt?lyrs=m@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026"],null,null,null,null,"m@292000000",["https://mts0.google.com/vt?lyrs=m@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026","https://mts1.google.com/vt?lyrs=m@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026"]],[["http://khm0.googleapis.com/kh?v=166\u0026hl=en-US\u0026","http://khm1.googleapis.com/kh?v=166\u0026hl=en-US\u0026"],null,null,null,1,"166",["https://khms0.google.com/kh?v=166\u0026hl=en-US\u0026","https://khms1.google.com/kh?v=166\u0026hl=en-US\u0026"]],[["http://mt0.googleapis.com/vt?lyrs=h@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026","http://mt1.googleapis.com/vt?lyrs=h@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026"],null,null,null,null,"h@292000000",["https://mts0.google.com/vt?lyrs=h@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026","https://mts1.google.com/vt?lyrs=h@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026"]],[["http://mt0.googleapis.com/vt?lyrs=t@132,r@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026","http://mt1.googleapis.com/vt?lyrs=t@132,r@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026"],null,null,null,null,"t@132,r@292000000",["https://mts0.google.com/vt?lyrs=t@132,r@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026","https://mts1.google.com/vt?lyrs=t@132,r@292000000\u0026src=api\u0026hl=en-US\u0026"]],null,null,[["http://cbk0.googleapis.com/cbk?","http://cbk1.googleapis.com/cbk?"]],[["http://khm0.googleapis.com/kh?v=84\u0026hl=en-US\u0026","http://khm1.googleapis.com/kh?v=84\u0026hl=en-US\u0026"],null,null,null,null,"84",["https://khms0.google.com/kh?v=84\u0026hl=en-US\u0026","https://khms1.google.com/kh?v=84\u0026hl=en-US\u0026"]],[["http://mt0.googleapis.com/mapslt?hl=en-US\u0026","http://mt1.googleapis.com/mapslt?hl=en-US\u0026"]],[["http://mt0.googleapis.com/mapslt/ft?hl=en-US\u0026","http://mt1.googleapis.com/mapslt/ft?hl=en-US\u0026"]],[["http://mt0.googleapis.com/vt?hl=en-US\u0026","http://mt1.googleapis.com/vt?hl=en-US\u0026"]],[["http://mt0.googleapis.com/mapslt/loom?hl=en-US\u0026","http://mt1.googleapis.com/mapslt/loom?hl=en-US\u0026"]],[["https://mts0.googleapis.com/mapslt?hl=en-US\u0026","https://mts1.googleapis.com/mapslt?hl=en-US\u0026"]],[["https://mts0.googleapis.com/mapslt/ft?hl=en-US\u0026","https://mts1.googleapis.com/mapslt/ft?hl=en-US\u0026"]],[["https://mts0.googleapis.com/mapslt/loom?hl=en-US\u0026","https://mts1.googleapis.com/mapslt/loom?hl=en-US\u0026"]]],["en-US","US",null,0,null,null,"http://maps.gstatic.com/mapfiles/","http://csi.gstatic.com","https://maps.googleapis.com","http://maps.googleapis.com",null,"https://maps.google.com","https://gg.google.com","http://maps.gstatic.com/maps-api-v3/api/images/"],["http://maps.gstatic.com/maps-api-v3/api/js/20/0","3.20.0"],[1244554589],1,null,null,null,null,null,"",["adsense","geometry","zombie"],null,0,"http://khm.googleapis.com/mz?v=166\u0026",null,"https://earthbuilder.googleapis.com","https://earthbuilder.googleapis.com",null,"http://mt.googleapis.com/vt/icon",[["http://mt0.googleapis.com/vt","http://mt1.googleapis.com/vt"],["https://mts0.googleapis.com/vt","https://mts1.googleapis.com/vt"],null,null,null,null,null,null,null,null,null,null,["https://mts0.google.com/vt","https://mts1.google.com/vt"],"/maps/vt",292000000,132],2,500,[null,"http://g0.gstatic.com/landmark/tour","http://g0.gstatic.com/landmark/config","","http://www.google.com/maps/preview/log204","","http://static.panoramio.com.storage.googleapis.com/photos/",["http://geo0.ggpht.com/cbk","http://geo1.ggpht.com/cbk","http://geo2.ggpht.com/cbk","http://geo3.ggpht.com/cbk"]],["https://www.google.com/maps/api/js/master?pb=!1m2!1u20!2s0!2sen-US!3sUS!4s20/0","https://www.google.com/maps/api/js/widget?pb=!1m2!1u20!2s0!2sen-US"],null,0,0], loadScriptTime);
  };
  var loadScriptTime = (new Date).getTime();
  getScript("http://maps.gstatic.com/maps-api-v3/api/js/20/0/main.js");
  getScript("http://maps.gstatic.com/maps-api-v3/api/js/20/0/adsense.js");
  getScript("http://maps.gstatic.com/maps-api-v3/api/js/20/0/geometry.js");
  getScript("http://maps.gstatic.com/maps-api-v3/api/js/20/0/zombie.js");
})();
Which seems to what is not loading in the Player, even though it loads OK in my browser.

I do not think this is a bug in the Player. But it ruins what is otherwise a very good dash-cam. How do we talk to Ipass/Itronics support?

Gordon.
 
OP
G

gordon451

New Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
16
Reaction score
4
Country
Australia
Yes. It was a server fault, but fixed now... Until it happens again.

Gordon.
 

IceMilo

New Member
Joined
Jun 9, 2015
Messages
4
Reaction score
1
Country
Singapore
I am having Fw1.1 and player 1.4.0 but I noticed my maps are in korea, no gps and speed functioning. The recordings and settings are fine just none of those I mentioned. anybody has solution? Thanks
 

Similar threads


Top