how to delete speed cam data once smartguidepoint.dx2 has been loaded into camera?

lysiong

New Member
Joined
Feb 20, 2014
Messages
7
Likes
0
Country
Malaysia
#1
as per title, how do I delete the speed cam data once the file has been loaded into camera?
 

infojunke

New Member
Joined
Feb 11, 2018
Messages
9
Likes
5
Country
United States
#2
Umm my guess is if you were to look at the SD Card you would see that it's not there anymore, not sure what you're trying to delete.
 

Mozzie

Well-Known Member
Joined
Apr 27, 2016
Messages
472
Likes
378
Country
Australia
Dash Cam
Generic 1080p, Mini 0826 (melted), Shadow 1s, A119
#3
I think the question is how to the remove the GPS/speed data that is encoded into the video file. My guess is that it will require some specialised software that does this.
 
OP
OP
L

lysiong

New Member
Joined
Feb 20, 2014
Messages
7
Likes
0
Country
Malaysia
#4
Umm my guess is if you were to look at the SD Card you would see that it's not there anymore, not sure what you're trying to delete.
cause I found up once I on the speedcam feature, the cam will automatic restart 2 times. It seem like is the smrtguidepoint.dx2 file causing it as before without the files, it didn't happens at all.
 
OP
OP
L

lysiong

New Member
Joined
Feb 20, 2014
Messages
7
Likes
0
Country
Malaysia
#5
I think the question is how to the remove the GPS/speed data that is encoded into the video file. My guess is that it will require some specialised software that does this.
nop, i have no intention to remove the GPS/speed data value in video file.
 

infojunke

New Member
Joined
Feb 11, 2018
Messages
9
Likes
5
Country
United States
#6
in that case, just reformat the microsd card that you're using in the dashcam, I've found that I've had to reinstall the information after formatting the card, so I would assume that should do the trick.
cause I found up once I on the speedcam feature, the cam will automatic restart 2 times. It seem like is the smrtguidepoint.dx2 file causing it as before without the files, it didn't happens at all.
 
OP
OP
L

lysiong

New Member
Joined
Feb 20, 2014
Messages
7
Likes
0
Country
Malaysia
#7
in that case, just reformat the microsd card that you're using in the dashcam, I've found that I've had to reinstall the information after formatting the card, so I would assume that should do the trick.
somehow reformat microsd card won't fix it as the file already loaded inside the cam. the speedcam version still available in dash cam info there.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J F800 / F800 PRO 2
Skoda vrs F800 / F800 PRO 8

Similar threads