Missing video

Discussion in 'DR650S-2CH IR' started by MS2015, Jul 9, 2017.

  1. MS2015

    MS2015 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Country:
    United States
    My DR650S was recording normal video but switched to event mode when I hit a pothole, but when I went back and reviewed the video, it was missing a few seconds of video from the end of the normal clip to the beginning of the event clip. I was expecting to have an overlap between the clips since the event clip should rewind a few seconds on what it includes, but it appears that it lost some video from the end of the last normal clip.

    Is this normal behavior for the 650S? I think it is a problem, because when I review the video it appears that I may have edited out some footage right before the event which could appear to be tampering with evidence.
     
  2. DashcamDPR

    DashcamDPR Well-Known Member

    Messages:
    581
    Likes Received:
    292
    Country:
    United Kingdom
    Dash Cam:
    2x Mio Mivue 508, Autovox A118c
    potential loose connection causing momentary drop of power? (chances are that's probably not something that's even possible though)

    have you tried a test clip of going for a drive, triggering event mode manually and seeing if the two clips do the same again?
     
  3. MS2015

    MS2015 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Country:
    United States
    Not yet, but that's a great idea and I'll report back on what happens.

    Thanks.
     
Loading...
Similar Threads - Missing video
  1. MazzaWin
    Replies:
    11
    Views:
    728

Share This Page