Registering Dabonda dashcam on webpage

keysome

New Member
Joined
Feb 13, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Country
United States
Hello, i'm very new on dashcamtalk.
having a question and wanting to share infos make me to join here.

My first concern is, to register my dabonda miracle on the webpage(the manufacture's)
I got it on amazon, but can't register it on the webpage. To download new firmwares(in the future), and for valid warranty, the manual says i need to register it on the webpage, but i'm not able to do it with my serial number.

Does anyone has the problem?
 

twooutleft

New Member
Joined
Jun 5, 2013
Messages
21
Reaction score
0
Location
Denver CO
Country
United States
one of my friends got a dabonda on...maybe ebay, and he says good things about the dashcam. so i assume he registered it without problems. do you want me to ask him how he did it?
 
OP
K

keysome

New Member
Joined
Feb 13, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Country
United States
one of my friends got a dabonda on...maybe ebay, and he says good things about the dashcam. so i assume he registered it without problems. do you want me to ask him how he did it?
It would be great. Tnx
 

twooutleft

New Member
Joined
Jun 5, 2013
Messages
21
Reaction score
0
Location
Denver CO
Country
United States
well,what he said was pretty simple. He got it on Amazon, from here, from the authorized one, and registered it with the serial number on the box. he had no problems though. looks like my answer would not help you so much. :(
 

niko

Well-Known Member
Retailer
Joined
May 1, 2013
Messages
10,614
Reaction score
6,503
Location
Dublin
Country
Ireland
Dash Cam
Street Guardian UK / EU / EEA Distributor

pilot77

New Member
Joined
Sep 9, 2016
Messages
5
Reaction score
0
Country
Kazakhstan
Good day colleagues! Please help! About 1 year ago I sold my client device DABONDA Miracle DBM-4000F. Yesterday he came to me with a problem: the device turns on but after switching on, the screen goes black and there is no record. When I bought these devices in Korea, my partners told me that they have only Korean menus. I said that I need a menu in Russian. They gave me a firmware. After the client brought me the box, I tried to reload the firmware. The firmware is loaded about 3-4 minutes. After downloading the firmware the device was activated for 1-2 seconds and then the screen again went black. It's cyclical, the device turns on for 1-2 seconds and then disconnects. If someone has a firmware for this model please help me. Thanks in advance!
 
Top