Replay 3 software - NO Google Maps??

Stampy

New Member
Joined
Jan 19, 2018
Messages
26
Reaction score
4
Location
Peterborough, UK
Country
United Kingdom
Dash Cam
512GW
Is it just me or can we only use Open Street Maps on the Replay 3 software now??
 

Antoeknee

Member
Joined
Dec 30, 2017
Messages
97
Reaction score
31
Country
United Kingdom
Actually I was going to ask a question about Replay 3 but was about the fact that once you start playing a video both the panels for map and the speed etc disappear.

Anyway I use a prog for route planning called Tyre and they recently announced that there is an issue with Google maps:
We have already indicated this in our previous e-mail. Many of our route planners colleagues are stopping their services because from 11th. June onwards, Google Maps without API key will no longer function, and an API key costs the users such a lot of money. Tyre will be continuing, but without Google Maps!

Maybe this is cause.
 
OP
Stampy

Stampy

New Member
Joined
Jan 19, 2018
Messages
26
Reaction score
4
Location
Peterborough, UK
Country
United Kingdom
Dash Cam
512GW
Funnily enough - i now have the same problem as above..... Once you start playing a video, both the panels on the right disappear!!!

Was working fine yesterday before I upgraded my 512GW to the latest firmware!!!
 

NextBase Support

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,112
Reaction score
340
Location
Caerphilly
Country
United Kingdom
Dash Cam
Nextbase
Thank you for letting me know - can one of you please send us in a file for us to take a look and sort out a fix?

It will be too large to send through an email so please use the service that www.wetransfer.com offer, you can send up to 2Gb to us free of charge.

Use our support@nextbase.co.uk as the recipient and please write in the message box to allow us to understand why you are sending the file in.
 
OP
Stampy

Stampy

New Member
Joined
Jan 19, 2018
Messages
26
Reaction score
4
Location
Peterborough, UK
Country
United Kingdom
Dash Cam
512GW
Uploading now....
 
Last edited:

NextBase Support

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,112
Reaction score
340
Location
Caerphilly
Country
United Kingdom
Dash Cam
Nextbase
Actually - what version of the replay 3 are you on?
 

NextBase Support

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,112
Reaction score
340
Location
Caerphilly
Country
United Kingdom
Dash Cam
Nextbase
That is why - check for updates in the help section and go to 3.8.5 that resolves it.
 
OP
Stampy

Stampy

New Member
Joined
Jan 19, 2018
Messages
26
Reaction score
4
Location
Peterborough, UK
Country
United Kingdom
Dash Cam
512GW
I click every time I use Replay 3 to check if there's a later version of the software.... V3.8.4 doesn't say there is a newer version!!!

I went to the Nextbase website and DOWNLOADED v3.8.5 and you are right - it's solved the problem... :)
 

Antoeknee

Member
Joined
Dec 30, 2017
Messages
97
Reaction score
31
Country
United Kingdom
Err, just tried 3.8.5 and still have disappearing panels.
 

Antoeknee

Member
Joined
Dec 30, 2017
Messages
97
Reaction score
31
Country
United Kingdom
OK, scratch that. Had 3.8.4 on PC. Did manual update as link in app doesn't work. Still had disappearing panels. Uninstalled restarted PC, installed 3.8.5 same result. Installed on my laptop and OK. Started to suspect something weird with PC.

So removed all video clips from list, uninstalled and reinstalled. Added clips and working fine now.
 

NextBase Support

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,112
Reaction score
340
Location
Caerphilly
Country
United Kingdom
Dash Cam
Nextbase
:) Phew - thanks, I will keep that in mind should someone else experience the same.
 

Antoeknee

Member
Joined
Dec 30, 2017
Messages
97
Reaction score
31
Country
United Kingdom
Sounds like a config file remains for clips in the list even when you update or uninstall/reinstall.
 

Antoeknee

Member
Joined
Dec 30, 2017
Messages
97
Reaction score
31
Country
United Kingdom
Update: when viewing front cam clip the panels remain however when viewing rear cam clip they disappear. Reappear when front cam clip chosen again.
 

speedyranger

New Member
Joined
Jan 8, 2018
Messages
8
Reaction score
3
Location
Runcorn
Country
United Kingdom
Dash Cam
Next Base 512GW
hello!
now, with a rear cam, it's possible to have on Replay 3, both cameras together?
or, maybe, it's possible and I don't find how?
 

Attachments

Thread starter Similar threads Forum Replies Date
S Nextbase 10
B Nextbase 1

Similar threads


Top