SG9663DC stuck on Logo

Charles

New Member
Joined
Nov 30, 2013
Messages
25
Reaction score
3
Country
United States
Not sure what's happened, my SG9663DC is just stuck on the Logo screen and never proceeds. The REC button is lit up. I tried taking out the memory card -- no difference. It does play the power on chime. When I unplug it from power (I tried both in the car and plugged into my PC) the screen slowly fades away. Any thoughts on how to get it out of this state? I can open a ticket with SG USA but thought I would try here first if there are some common solutions.
 

Street Guardian USA

Well-Known Member
Retailer
Joined
May 14, 2013
Messages
11,551
Reaction score
7,929
Location
Oakland Park, Florida (USA)
Country
United States
Dash Cam
StreetGuardian.CAM Amazon.com
If you tried updating the firmware while rear camera cable and gps cables are unplugged must be something else. Please open a support ticket for immediate warranty service.
 
OP
Charles

Charles

New Member
Joined
Nov 30, 2013
Messages
25
Reaction score
3
Country
United States
OK I wanted to know if it was safe to try updating the firmware, haven't tried that yet, just took it out of the car. Thanks, will report back soon.
 
OP
Charles

Charles

New Member
Joined
Nov 30, 2013
Messages
25
Reaction score
3
Country
United States
OK, the record light blinked a lot, but once in started booting up, it's just on the SG logo. :(
 
OP
Charles

Charles

New Member
Joined
Nov 30, 2013
Messages
25
Reaction score
3
Country
United States
Will do, they always take good care of me. Was just hoping there was a secret CTRL-ALT-DEL combo I could try ;)
 

jokiin

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Jan 27, 2013
Messages
49,760
Reaction score
28,002
Location
Sydney, Australia ~ Shenzhen, China
Country
Australia
Dash Cam
Too many ¯\_(ツ)_/¯
No secrets unfortunately, you've done as much as you can at this stage, will get it sorted for you
 
Top