Sj4000 OK button, down botton, wifi blue light, abd video no sound

jam Lo

New Member
Joined
May 27, 2015
Messages
8
Reaction score
0
Country
United States
Hi all great I find this dashcamtalk, I have SJCAM SJ4000 wifi, I bought it used and find out
1: The OK but doesn't seem to function
2: The LED next to the OK button doesn't function
3: Apparently the blue LED should flash when its recording but doesn't
4: The down button acts as the Video record start/stop, shutter & OK, but not menu down!
5: There is very low audio! (Very annoying) there is a loud hiss along with very low audio when the microphone is enabled , and none when its disabled so I assume this is an issue related to firmware too?
I find out I need to update my fireware to G20141204V01, however my already G20141204V01
and I find out from old post

https://dashcamtalk.com/forum/threads/sj4000-firmware-issues-clone.10038/#post-126242

this guy have same problem like me and he fix it, ..... my vesion already G20141204V01 so what should I do ???

my model is SJ4000Wifi
version is G20141204V01
Date is Dec 4 2014
Firm SJCAM

also can anyone can give me a link to show me how to update a firmware ?? I have one but is
SJCAM_SJ4000W_FW_G20141230V01. zip, and when I open is a file call FW96655A.bin is a VLC media file (.bin ) am I right ??

hope someone can help me
 
Last edited by a moderator:
OP
J

jam Lo

New Member
Joined
May 27, 2015
Messages
8
Reaction score
0
Country
United States
sounds like your camera has the wrong firmware installed
Yes I installed a correct one and now bottom and light all work, however for wifi still not work ( blue and yellow light one but my phone and ipad can not find it ) also sounf is very low.......
 
Top