Unit turns off with Power Magic Pro

Cookie uk

New Member
Joined
May 26, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Location
London
Country
United Kingdom
Hello I am on my third Power Magic pro with a DR750. Unit will turn off after 30mins. Have moved positive to different connection. Verified voltage with multi meter. Only thing I have not changed is BlackVue itself. Car is a UK Ford 2008 S-Max. Connection is now on cigarette lighter which stays on after car is shut off. Thoughts? I am about to junk the whole thing and get something different.
 

PHiLiPZ

Member
Joined
May 16, 2018
Messages
49
Reaction score
24
Country
Slovakia
Did you chcek the voltage on the source for PMP or somewhere else? The other source (cigarette lighter) could be stabilised even though battery voltage drops.
 

M8TJT

Well-Known Member
Joined
Feb 14, 2018
Messages
1,376
Reaction score
720
Location
East Sussex
Country
United Kingdom
Dash Cam
2x750 2CH
Is the supply voltage at least 0.2V above that set on the PMP.
 
OP
C

Cookie uk

New Member
Joined
May 26, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Location
London
Country
United Kingdom
Yes. Voltage is 12.3v. In any case even if the box does go off it does not come back on when car starts. Have to flick unit from on to off.
 

G13

New Member
Joined
Apr 5, 2018
Messages
20
Reaction score
4
Location
Oakland, CA
Country
United States
Dash Cam
Blackvue DR750s-2ch
Mine did similar. I have Power Magic Pro set to 12v, infinity time and still cuts off after two hours. I unplugged wires from Power Magic Pro (the connector with clip) and toggled setting to what I want, reconnect wires and powered on. It works flawlessly since then.
 

BlackboxMyCar

Well-Known Member
Retailer
Joined
May 21, 2014
Messages
976
Reaction score
507
Location
Vancouver, BC
Country
Canada
Dash Cam
Thinkware, BlackVue, IROAD, Viofo, BlackSys
Sounds like a bad PMP. You're on your third one, but has the wiring harness been swapped so far, or just the module?
 
Top