So... you're always welcome! You can send me any devices that you're interested in for disassembling, photographing and forming an opinion on how the device is made. I repair electronics (including soldering under a microscope), at the moment I repair stationary video surveillance cameras. And car DVRs are my hobby. I buy different devices to study the inside, compare them in operation and assess the overall quality. Also, all the purchased devices help me in repairing other similar faulty ones. And, of course, I use DVRs in my car myself, and not just theoretically discuss them and their image quality and correct operation.
Specifically with this E1 Pro there are several critical remarks - both in the design and in the software. I would like the manufacturer to eliminate the annoying errors. But, unfortunately, the experience of communicating with Russian "manufacturers" (who in fact are only resellers of finished products from China and Korea under their own brands) says that no one needs anything at all. You write to them about errors, and they answer - "we know everything better ourselves." And after some time, after one and a half to two years, they take into account the wishes and correct their errors in existing or newer models. Passing everything off as their breakthrough discoveries. This applies to video recorders, radar detectors, and combo devices (which are very common in Russia). Therefore, I do not want to impose myself and write to Vantroy myself. I already wrote once with a request to provide me with this model for testing. But was completely ignored. Therefore, if a company needs information on existing errors, I can only share it upon request.
-the same in Russian-
Так... всегда пожалуйста! Можете присылать мне любые аппараты, которые вам интересны для разборки, фотографирования и составления мнения о том, как устройство сделано. Я занимаюсь ремонтом электроники (в том числе пайкой под микроскопом), в данный момент я ремонтирую стационарные камеры видеонаблюдения. А автомобильные видеорегистраторы - это моё увлечение. Я приобретаю разные аппараты для изучения начинки, сравнения в работе и общей оценки качества. Так же все приобретённые аппараты помогают мне в ремонте других таких же неисправных.
И, естественно, я сам пользуюсь видеорегистраторами в автомобиле, а не только теоретически рассуждаю о них и о их качестве изображения и корректности работы.
Конкретно с этим Е1 Про есть несколько критических замечаний - как по конструкции, так и по программной части. Я бы хотел, чтобы производитель устранил досадные ошибки.
Но, к сожалению, опыт общения с российскими "производителями" (которые по факту только перепродавцы уже готовых изделий из китая и кореи по своими марками) говорит о том, что никому вообще ничего не нужно. Пишешь им про ошибки, а они отвечают - "мы сами лучше всё знаем". А через некоторое время, через полотора-два года, они учитывают пожелания и исправляют свои ошибки в существующих или уже более новых моделях. Выдавая при этом всё за свои прорывные открытия. Это касается и видеорегистраторов, и радар-детекторов, и комбо-аппаратов (которые очень распространены в России).
Поэтому я не хочу навязываться и писать сам в Вантруе. Я уже написал один раз с просьбой предоставить мне эту модель для тестирования. Но был полностью проигнорирован. Поэтому, если фирме нужна информация по имеющимся ошибкам, я могу поделиться ею только по запросу.