Parking mode

Suejoy

Member
Joined
Mar 28, 2019
Messages
35
Reaction score
3
Country
United States
I have power all the time to A129 , but does not seem to go into parking mode to record at low bitrate, all my recording are like below. how do I get it to go into parking mode to record at the lower bitrate?
45875
 

CaptureYourAction

Well-Known Member
Retailer
Joined
Feb 6, 2016
Messages
2,670
Reaction score
1,283
Location
New England
Country
United States
Dash Cam
DOD, Dome Technologies, VicoVation, Viofo, GitUp
Are you using the Viofo 3-wire hardwire kit? Are you running firmware V1.5? If so, is the power plugged directly into the camera or through the mount?
 
OP
S

Suejoy

Member
Joined
Mar 28, 2019
Messages
35
Reaction score
3
Country
United States
I am not using the 3-wire kit as I have Acc with power all the time...I am running firmware V1.5 and plugged directly into the camera and not through the mount and my GPS is off.
 

CaptureYourAction

Well-Known Member
Retailer
Joined
Feb 6, 2016
Messages
2,670
Reaction score
1,283
Location
New England
Country
United States
Dash Cam
DOD, Dome Technologies, VicoVation, Viofo, GitUp
Should enter parking mode after 5 minutes of no motion or g-sensor detection. Are you parking in a busy area?
 
OP
S

Suejoy

Member
Joined
Mar 28, 2019
Messages
35
Reaction score
3
Country
United States
No just in my driveway... how can I be sure it is going into parking mode as the screen goes blank after 3 min and if it is going into parking mode why doesn't it record at the low bitrate?
 

CaptureYourAction

Well-Known Member
Retailer
Joined
Feb 6, 2016
Messages
2,670
Reaction score
1,283
Location
New England
Country
United States
Dash Cam
DOD, Dome Technologies, VicoVation, Viofo, GitUp
With parking mode on, you should have a car icon in the top left corner of the lcd screen. When parking mode engages, that icon will change to the selected mode. I believe it will say LOW or something similar.
 

BlackboxMyCar

Well-Known Member
Retailer
Joined
May 21, 2014
Messages
604
Reaction score
293
Location
Vancouver, BC, Canada
Country
Canada
Dash Cam
Thinkware, BlackVue, IROAD, Viofo, BlackSys
Are you manually setting the A129 to enter parking-mode, since you're not using the 3-wire kit?
 
Last edited:
OP
S

Suejoy

Member
Joined
Mar 28, 2019
Messages
35
Reaction score
3
Country
United States
What do you mean entire parking mode?
 
OP
S

Suejoy

Member
Joined
Mar 28, 2019
Messages
35
Reaction score
3
Country
United States
yes I have parking mode set at low bitrate
 

Similar threads


Top