SG9663DC beta firmware

kamkar1

Well-Known Member
Joined
Oct 11, 2013
Messages
21,659
Reaction score
11,983
Country
Denmark
Dash Cam
10 years, many dashcams
I have worn my long johns since the temperature hit 15 deg C for 2 days in a row, sub zero are a nightmare for me i can only accept if the ground are covered in at least a foot of snow, and a foot of snow are all my area have seen in total in the past 5 - 10 years.

The 49 degree C in the north of Australia might be a little on the high side, but then its off to the beach and a chest of ice and soft drinks,,,, and maybe later a cold beer or two on the porch with a good friend.
 

kamkar1

Well-Known Member
Joined
Oct 11, 2013
Messages
21,659
Reaction score
11,983
Country
Denmark
Dash Cam
10 years, many dashcams
I hear the wildlife are dropping dead from trees :eek:
 

kamkar1

Well-Known Member
Joined
Oct 11, 2013
Messages
21,659
Reaction score
11,983
Country
Denmark
Dash Cam
10 years, many dashcams
1.37 installed today, of course nothing but normal behavior to report just 2 hours into testing.
 

12Farmer

New Member
Joined
Nov 27, 2018
Messages
8
Reaction score
1
Location
Texas
Country
United States
Dash Cam
SG9663DC
Is there a changelog for the 1.37 f/w that details the differences from the previous version? Thx.
 

12Farmer

New Member
Joined
Nov 27, 2018
Messages
8
Reaction score
1
Location
Texas
Country
United States
Dash Cam
SG9663DC
Sorry, I didn't know where to look, but I appreciate your quick response. Still kind of a newbie to this Forum.
 

nrvous1

Active Member
Joined
Sep 4, 2017
Messages
188
Reaction score
85
Country
United States
I haven't been on in a while, but from what I've seen there's a new firmware update for the 9663? Looks like it's v1.37. is this correct and if so, what are the differences between 1.35 and 1.37?
 
OP
jokiin

jokiin

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Jan 27, 2013
Messages
46,450
Reaction score
25,219
Location
Sydney, Australia ~ Shenzhen, China
Country
Australia
Dash Cam
Too many ¯\_(ツ)_/¯
engineers get back from holidays at the end of this week and will be back into firmware changes that we're working on, had planned to have a beta done before the holidays but didn't get there unfortunately
 

kanonengedonner

New Member
Joined
Dec 8, 2018
Messages
22
Reaction score
3
Country
United States
That time of the month again when someone asks about the new firmware release time-frame...

We need a better parking-mode feature :)
 

wolfyDrg

New Member
Joined
Jun 14, 2016
Messages
23
Reaction score
16
Country
Romania
Dash Cam
Street Guardian SG9663DC
With latest firmware my dash cam SG9663DC is stop responding. To restore the control I'am forced to unpower the dash cam.
My setup is with original parking kit and parking monitor active 2 fps. I tried with various card (transcendent & lexar) with the same result.

The dashcam is blocking random with no pattern.
There is an debug firmware with settings activated for logging on card ?


Here are the the links on drive with movies of my dash cam :



And a movie with my locked camera :



I tried also an old firmware , but I obtain same result.

Any advice ? Thanks

LE: now I noticed that on video only the speed indicator and the timer is refreshing, seems that the signal is no more processed from video sensors.
 
Last edited:

wozzzzza

Well-Known Member
Joined
Mar 12, 2013
Messages
2,786
Reaction score
1,120
Country
Australia
one thing i notice is you got a VERY dirty window.
 

wolfyDrg

New Member
Joined
Jun 14, 2016
Messages
23
Reaction score
16
Country
Romania
Dash Cam
Street Guardian SG9663DC
I know. The rear dash cam is not covered by windscreen wipers blades . And when is raining I need to clean manually from time to time.
 
OP
jokiin

jokiin

Well-Known Member
Manufacturer
Joined
Jan 27, 2013
Messages
46,450
Reaction score
25,219
Location
Sydney, Australia ~ Shenzhen, China
Country
Australia
Dash Cam
Too many ¯\_(ツ)_/¯
With latest firmware my dash cam SG9663DC is stop responding. To restore the control I'am forced to unpower the dash cam.
My setup is with original parking kit and parking monitor active 2 fps. I tried with various card (transcendent & lexar) with the same result.

The dashcam is blocking random with no pattern.
There is an debug firmware with settings activated for logging on card ?


Here are the the links on drive with movies of my dash cam :



And a movie with my locked camera :



I tried also an old firmware , but I obtain same result.

Any advice ? Thanks

LE: now I noticed that on video only the speed indicator and the timer is refreshing, seems that the signal is no more processed from video sensors.
serial number of your camera?

which firmware version are you using?

make and model of the memory cards you are using?
 

Top